Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Piciorul are 45 cm strans si este pentru profil rotund , fara alte adaptoare . Din pacate nu avem momentan pe stoc noul model de saltea si nu putem face o proba .freespirit scrie:Stie cineva daca piciorul suplimentar pentru pat Anaconda se potriveste, sau poate fi incercat si la o saltea de tip cradle, salteaua din titlu? Ce lungime are(strans)? Dar prinderea pentru ce profil este? Patrat, sau rotund? Si pentru ce dimnesiune? Are si adaptor(pentru alte dimensiuni)?
Scuze, abia acum am vazut raspunsul, dar inteleg ca nu aveti noul model de saltea Anaconda(cu 6 picioare), dar nu aveti modelul vechi(cu 4 picioare)? Sau, pot veni eu cu salteaua, sa probez un set de 2 picioare!?Mugurel A. scrie:Piciorul are 45 cm strans si este pentru profil rotund , fara alte adaptoare . Din pacate nu avem momentan pe stoc noul model de saltea si nu putem face o proba .freespirit scrie:Stie cineva daca piciorul suplimentar pentru pat Anaconda se potriveste, sau poate fi incercat si la o saltea de tip cradle, salteaua din titlu? Ce lungime are(strans)? Dar prinderea pentru ce profil este? Patrat, sau rotund? Si pentru ce dimnesiune? Are si adaptor(pentru alte dimensiuni)?
Pe site nu apar dimensiunile piciorului de rezerva Anaconda! Picioarele saltelei Anaconda Jungle Stretcher au in jur de 34 cm stranse si 45-50 cm stranse(dupa specificatiile care apar pe diverse site-uri, dimensiunile variaza)! Deci, piciorul de rezerva de pe site este de fapt pentru pat Anaconda si areMugurel A. scrie:Puteti trece oricind pe la magazin si facem o proba .
Astazi am primit si noul model Anaconda Jungle Stretcher si in curind va fi disponibil pe site . Piciorul saltelei este de 36 cm strans iar cel pentru pat are 45 cm strans si ar avea nevoie de un adaptor pentru a putea fi montat la saltea deoarece bara de la saltea este mai ingusta .freespirit scrie:Pe site nu apar dimensiunile piciorului de rezerva Anaconda! Picioarele saltelei Anaconda Jungle Stretcher au in jur de 34 cm stranse si 45-50 cm stranse(dupa specificatiile care apar pe diverse site-uri, dimensiunile variaza)! Deci, piciorul de rezerva de pe site este de fapt pentru pat Anaconda si areMugurel A. scrie:Puteti trece oricind pe la magazin si facem o proba .
45 cm strans?
Si nu se pot comanda si picioare mai scurte, de 36 cm, pentru saltea!?Mugurel A. scrie:Astazi am primit si noul model Anaconda Jungle Stretcher si in curind va fi disponibil pe site . Piciorul saltelei este de 36 cm strans iar cel pentru pat are 45 cm strans si ar avea nevoie de un adaptor pentru a putea fi montat la saltea deoarece bara de la saltea este mai ingusta .freespirit scrie:Pe site nu apar dimensiunile piciorului de rezerva Anaconda! Picioarele saltelei Anaconda Jungle Stretcher au in jur de 34 cm stranse si 45-50 cm stranse(dupa specificatiile care apar pe diverse site-uri, dimensiunile variaza)! Deci, piciorul de rezerva de pe site este de fapt pentru pat Anaconda si areMugurel A. scrie:Puteti trece oricind pe la magazin si facem o proba .
45 cm strans?