Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de Victoras Petcu »

oanavictor scrie:felicitari tuturor invingatorilor ,concurentilor ,arbitrilor si lui visictoras petcu pentru balta .
felicitari speciale lui george pentru minunata munca depusa si pentru talentul de surprinde cele mai neobisnuite cadre .

Multumesc pentru felicitari !
Victoras Petcu

Liviu Bulbucan

Mesaj de Liviu Bulbucan »

Felicitari tuturor!
PB: 30,85 Kg crap comun, 29,20 Kg crap oglinda!!!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

oanavictor scrie:felicitari tuturor invingatorilor ,concurentilor ,arbitrilor si lui visictoras petcu pentru balta .
felicitari speciale lui george pentru minunata munca depusa si pentru talentul de surprinde cele mai neobisnuite cadre .
Multumesc ! ... chiar am muncit la concursul asta ... programarea fisierului Excel care face clasamentul automat mi-a luat 5 zile (intre 8-10 ore pe zi), grila mi-a mancat 4 zile (am inceput Duminica si am terminat Miercuri) iar aseara la 12 noaptea inca lucram la poze (mai am unele mai deosebite in lucru). Am specificat toate astea ca sa se stie ca fata de anii cand faceam clasamentul din pix pe balta, ne-am cam dus cu concursurile si clasamentele mult spre matematica-informatica !...si Domane fereste sa m-i se arda laptop-ul pe balta ca daca n-o sa stam sa socotim la clasament, la puncte, la zecimale, la departajari, la calitatea din sute de pesti insirati pe 6 fise ... :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Draguloiu

Mesaj de Dan Draguloiu »

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.
Felicitari organizatorilor, arbitrilor si George pentru poze
danezu
Nume utilizator schimbat din drdan

maty

Mesaj de maty »

Toata stima si consideratia ptr' toti participantii,concurenti,organizatori,arbitri.
Felicitari tuturor,precum si Dlui.Victoras ptr. minunata locatie pusa la dispozitie. ( M. V. 2)
Personal cred ca ptr. viitor trebuie schimbat ceva,avand in vedere ca ptr. prima oara pa Moara nu sau ocupat toate locurile disponibile.
Poate sistemul de desfasurare sau punctare,poate data calendaristica,sau altele,factori ce au generat aceasta situatie nedorita.
ajutorul vine de sus.

Sionut

Mesaj de Sionut »

gor965 scrie:
Multumesc ! ... chiar am muncit la concursul asta ... programarea fisierului Excel care face clasamentul automat mi-a luat 5 zile (intre 8-10 ore pe zi), grila mi-a mancat 4 zile (am inceput Duminica si am terminat Miercuri) iar aseara la 12 noaptea inca lucram la poze (mai am unele mai deosebite in lucru). Am specificat toate astea ca sa se stie ca fata de anii cand faceam clasamentul din pix pe balta, ne-am cam dus cu concursurile si clasamentele mult spre matematica-informatica !...si Domane fereste sa m-i se arda laptop-ul pe balta ca daca n-o sa stam sa socotim la clasament, la puncte, la zecimale, la departajari, la calitatea din sute de pesti insirati pe 6 fise ... :D
Pentru siguranta, se poate folosi Dropbox-ul. Esti salvat in caz ca se intampla ceva cu laptopul (bine iti trebuie altul, dar macar iti ramane excelul salvat si datele introduse).
Felicitari concurentilor, organizatorilor, arbitrilor, castigatorilor.
Bravo Jhonny !!!
CS APS

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Felicitari Vio,Borcan,George si Jhony pt locul 1!
Felicitari Florin, Cornel&co!
Felicitari Vali, Dani, Utilaju si Costi!
Felicitari tuturor participantilor !
Felicitari George Iorga si arbitrilor!
Felicitari Vladut pe organizare!
Felicitari Victorash pt balta!

Multumesc colegilor de echipa!
Multumesc Cristi Aciubotaritei si Claudiu Popa(Claumar) pt sustinere!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Multumesc pentru felicitari domnilor :
Marian Constantin, "stress", Madalin Dirla, Stefan B, maty si "iohann" !!!
Victoras Petcu

Rep

Mesaj de Rep »

Felicitari participantilor !
Felicitari echipelor cistigatoare !
Stima pentru organizatori ,arbitri si George !

culita

Mesaj de culita »

Felicitari și respect câștigătorilor, organizatorilor, brigăzii de arbitri și lui Victor Petcu pentru o baltă superbă

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”