Din punctul meu de vedere asta este..
Am facut abonamet acum cativa ani..am dat 500 lei..sezon ok..pesti mari etc..
Al 2 an am facut iar abonament 500 lei si am mai prostit si 2 colegi sa faca abonamet..ca e peste mare..etc.. in 3 partide de 48 de ore nu am vazut un tac..in 12 lansete ( cate 3 bonuri ) plantete si rasplantate...ca sa aflu ca i a murit pestele..sau ca l a dat...
Cand am facut abonamentu..adica in luna aprilie..de ce nu mi s a spus..bai nene..vezi ca peste mare nu mai e..daca vrei mai faci abonament daca nu nu...mi s a luat banii si pa...
sa spun ca un amic venea din targoviste....asa ca e zero...
gaby_po23 eu am fost pe data de 08.05.2015 la o partida de 24h cu inca 3 prieteni vreau sa te contrazic - Balta are peste si chiar foarte mare am prins vineri seara pe la ora 20:00 unul de 6.7 Kg si vreo 7 ciortani la 3 kg/buc, a 2-a zi dis de dimineata a muscat unul mai baban de 13Kg mai exact, am stat pe standul 1 si 2 fix la intrare.
Am vb si cu Dnl George care a confirmat ca a repopulat balta cu pesti mari dupa tragedia pe care a avut-o acu 2 ani parca cand din cauza secetei si apei f mici au murit toti pestii.
Pana acum Greaca a fost pentru mine cea mai reusita partida din 2015.
Respectele Mele !
si eu am fost la Greaca si am prins foarte bine.
Mor pe astia de sunt ei vai de ei si habar nu au sa pescuiasca si apoi scriu pe forumuri ca n-are balta peste.