Asa cum spune si titlul ma interesează sa îmi recomandați niște haine groase de iarna pentru pescuit evident, ma interesează geaca, pantaloni si o bluza.
Buget aproximativ 1200 de lei.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
Dupa ce am avut haine de iarna de la trakker, diem si alte branduri pescaresti, anul trecut m-a prins iarna asteptand sa intre pe stoc (undeva in lume) costumul de la FOX. Cum venise frigul si nu aveam haina groasa, la sfatul unui prieten, pescar si vanator, am cumparat costumul de vanatoare waldhar (iti dau link-ul pe mp, ca aici nu am voie). Vreau sa spun ca e de departe cel mai bun costum pe care l-am imbracat la pescuit. Usor si calduros, respirabil, impermeabil, la un pret mai mult decat decent.
Odata ce ai incercat imbracaminte outdoor ( marmot, rab, bergaus, montane, salomon, etc) uiti de restul. Cred ca multi pescari pot sa spuna ca au inghetat in haine de fite cu logo-uri arhicunoscute.
Din pacate insa calitatea costa.
Costumele de schi de la Wedze sunt foarte calduroare si ofera o libertate buna de miscare, dar sunt cam viu colorate cam fluo. Tot in decathlon, poti incerca noile modele de geci de la Solognac, camuflajul care seamana cu Tribal, de la Shimano. Sunt impermeabile si iar materialul este termo-izolant.