Doresc sa cumpar lansete..
Inainte am avut de la harrison la century..dar unde pescuiesc eu..la ciortani..nu si au justificat banii..
Bani blocati..
Doresc sa iau lansete..la 400 lei buc..max..noi sau sh..
Doresc ceva usor..as opta pt prologic..dar nu le stiu..
Ce ma sfatuiti..avand in vedere ca voi pescuii folosind navomodelul..de la anul ?
SET BIGRUNNER PESCUIT CRAP S 12P 3 LBS CAPERLAN via decathlon
chiar sunt senzatie la ciortan + ca am scos cu el un elefantel la Hermes de 8.4 kg si au facut fata perfect !
de curand am achizitionat si daiwa black widow 3.60 3lbs ...sunt altceva intradevar !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
SET BIGRUNNER PESCUIT CRAP S 12P 3 LBS CAPERLAN....sincer..nu imi spun nimic..
Vreau sa imi iau ceva bun sau foarte bun..sa le tin mult..gandesc si la harrison sau century..3 lb..dar nu stiu daca gasesc la 400 500 lei..sh...
gaby_po23 scrie:SET BIGRUNNER PESCUIT CRAP S 12P 3 LBS CAPERLAN....sincer..nu imi spun nimic..
Vreau sa imi iau ceva bun sau foarte bun..sa le tin mult..gandesc si la harrison sau century..3 lb..dar nu stiu daca gasesc la 400 500 lei..sh...
gaby_po23 scrie:Doresc sa cumpar lansete.. Inainte am avut de la harrison la century..dar unde pescuiesc eu..la ciortani..nu si au justificat banii..
Bani blocati..
Doresc sa iau lansete..la 400 lei buc..max..noi sau sh..
Doresc ceva usor..as opta pt prologic..dar nu le stiu..
Ce ma sfatuiti..avand in vedere ca voi pescuii folosind navomodelul..de la anul ?
gaby_po23 scrie:SET BIGRUNNER PESCUIT CRAP S 12P 3 LBS CAPERLAN....sincer..nu imi spun nimic.. Vreau sa imi iau ceva bun sau foarte bun..sa le tin mult..gandesc si la harrison sau century..3 lb..dar nu stiu daca gasesc la 400 500 lei..sh...
Esti belea
gaby_po23 scrie:....gandesc si la harrison sau century..3 lb..dar nu stiu daca gasesc la 400 500 lei..sh...
M-ai speriat
Victor Conta ROMANIA Tara in care ingerii nu calca