Moderator: Dan Mateianu
Te rog nu o incerca cu mine cu d' astea, am vocabular si pentru saracii.Albert scrie:Pai ce saracie cauti aici daca asta te macina? Rupe feisbucu' si alte site-uri de bocitoare.gabi1 scrie:Pacatu' P....I. Lasati dracu demagogia si angoasele de domnisoare de la manastirea Prislop.
Mor oameni de foame dupa o viata de munca, nu le ajung banii pentru facturi si medicamente, au ajuns sa cerseasca la colt de strada, copii care nu stiu sa zambeasca...si noi ne formalizam pana la lacrimi pentru +/-
doi baboi si o fotografie.
E bine totusi ca ma rogi.gabi1 scrie: Te rog nu o incerca cu mine cu d' astea, am vocabular si pentru saracii.
Sa nu se mai repete.
De ce nu ! Cantitatea legala admisa este de 6 kg, restul se poate retine si achita separat...alinteodor79 scrie:asteptam astfel de poze si de pe sulimanu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gama aceasta de bile se adreseaza "sacosarilor" , cum ii numesti tu ! Ce nu intelegi ? Ai auzit vreodata ca vegetarienii (sub 1% din populatie) sa-i jigneasca pe "carnivori" sau sa-i condamne ca nu devin si ei vegetarieni ?Albert scrie:Nu e locul si nici momentul sa discutam despre ce se vrea si ce reprezinta crapmania.
Cat despre judecat...nu te judeca nimeni ca pescar. Zici c-ai respectat legea, aia e. Ati retinut niste zeci de kile de crap.
Ce nu inteleg eu de ce ai postat pozele alea? Chiar asa mandru esti de isprava? Vor aparea pe ambalajele bilelor de 15 lei kg?
La ce experienta ai speram la un articol profesionist, poze faine, detalii despre strategie..chestii d-astea. Nu poze demne de-un sacosar.
In fine, fir intins in noua expeditie. Asteptam pozele cu branhii sangerande langa punga de bile.
Ma abtin in a te contrazice cu "sacosarii" si cu pozele postate recent pe crapmania (pana la urma fiecare face (si posteaza) ce vrea si unde vrea) dar la replica cu vegetarienii de contrazic CRUNT!!!Vladut Mateianu scrie:Gama aceasta de bile se adreseaza "sacosarilor" , cum ii numesti tu ! Ce nu intelegi ? Ai auzit vreodata ca vegetarienii (sub 1% din populatie) sa-i jigneasca pe "carnivori" sau sa-i condamne ca nu devin si ei vegetarieni ?Albert scrie:Nu e locul si nici momentul sa discutam despre ce se vrea si ce reprezinta crapmania.
Cat despre judecat...nu te judeca nimeni ca pescar. Zici c-ai respectat legea, aia e. Ati retinut niste zeci de kile de crap.
Ce nu inteleg eu de ce ai postat pozele alea? Chiar asa mandru esti de isprava? Vor aparea pe ambalajele bilelor de 15 lei kg?
La ce experienta ai speram la un articol profesionist, poze faine, detalii despre strategie..chestii d-astea. Nu poze demne de-un sacosar.
In fine, fir intins in noua expeditie. Asteptam pozele cu branhii sangerande langa punga de bile.
Sunt curios cum se procedeaza in Delta cu cantitatea de peste retinuta peste limita legala. Cu cat se plateste kg de crap si cine incaseaza.Vladut Mateianu scrie:De ce nu ! Cantitatea legala admisa este de 6 kg, restul se poate retine si achita separat...alinteodor79 scrie:asteptam astfel de poze si de pe sulimanu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce este rau in asta ?