Moderator: Dan Mateianu
Sacosari si bile in aceiasi propozitie. Termina cu prostiile Cum naiba sa pui bile pe cele 8 carlige de la bomba?! Poate faci un articol si despre astaVladut Mateianu scrie:Gama aceasta de bile se adreseaza "sacosarilor" , cum ii numesti tu !
Colegu' tu esti turc Cum ziceam nu ma intereseaza ce si cat ati retinut. E fix treaba voastra atata timp cat nicaieri in Romania, pe natural, nu controleaza nimeni niciodata cat peste se duce acasa.Vladut Mateianu scrie:Ce nu intelegi ?
Uite peste prins de mine pe sulimanu, acum o luna, am facut o saramura din el de a mancat toata familia si prietenii.alinteodor79 scrie:asteptam astfel de poze si de pe sulimanu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Acum inteleg. Ai dreptate, dar nu uita ca eu am ales sa merg pe drumul acesta : comert.Albert scrie:Sacosari si bile in aceiasi propozitie. Termina cu prostiile Cum naiba sa pui bile pe cele 8 carlige de la bomba?! Poate faci un articol si despre astaVladut Mateianu scrie:Gama aceasta de bile se adreseaza "sacosarilor" , cum ii numesti tu !
Colegu' tu esti turc Cum ziceam nu ma intereseaza ce si cat ati retinut. E fix treaba voastra atata timp cat nicaieri in Romania, pe natural, nu controleaza nimeni niciodata cat peste se duce acasa.Vladut Mateianu scrie:Ce nu intelegi ?
Ce nu vrei tu sa vezi/intelegi e asta:
De ce tu, Vladut Mateianu,(Senzor, CN, CM, Crapmania, etc,etc,) ai ales sa te asociezi cu pozele alea oribile. Ca sa ce? Ce vrei sa demonstrezi?
Uita-te la ce poze pune Gor pe forum, de zici ca la concursurile alea-i raiul pe pamant cand, de fapt, stii mai bine decat mine cum sta treaba.
Acum intelegi ce vreau sa zic?
Stiu, calea asta ai ales-o demult si foarte bine ai facut Acum daca tu, sau departamentul marketing SNZ(de existenta caruia ma indoiesc ) crezi ca asa vinzi mai multe boilesuri...go for it,mai pozeaza-te asa. Cu 2 lei apari si la revista iar cu 10 dai clasa la peveteveu.Sigur publicul tinta pentru acele boilesuri va ataca magazinul si va rupe norma de vanzari.Vladut Mateianu scrie:Acum inteleg. Ai dreptate, dar nu uita ca eu am ales sa merg pe drumul acesta : comert.
Ce legatura are C&R in povestea asta? Eu aleg sa te cred pe cuvant ca ai retinut fix cota legala.Vladut Mateianu scrie:Plus ca am inteles intr-un tarziu ca pledoaria ptr C&R este pierduta ....