Normal ar trebui sa mearga dar nu ne pricepem noi.Daniel Verdete scrie:@Claudiu,
Multumesc frumos pentru raspuns.
Vorbim despre avertizori model DSI.
Poate ca nu m-am facut inteles, eu voiam ca, culorile de pe statie sa se poata schimba.
Oricum "m-am riscat" si eu aseara si am incercat, iar rezultatul este NU. Avertizorii poti sa "ii pui" pe statie cum vrei, dar nu o sa mai corespunda culoarea avertizorului cu culoare ledului de pe statie. Pentru ca pe statie culorile sunt predefinite, statia nu "citeste" si culoarea avertizorului, asa cum face cu tonalitatea.
Eu voiam sa pot sa fac asa: albastru de pe statie sa fie primul din stanga (nu ultimul din dreapta cum este predefinit din fabrica), dar sa si corespunda avertizorului cu culoare albastra.
Sper ca m-am facut inteles.
Sanatate!
Daca se strica statia la cei care vin intr-o singura culoare adica albastri si iti iei o alta statie ar trebui sa iti arate culoarea albastra nu o alta culoare gen rosu sau verde .
Am citit in manualul lor daca imi aduc bine aminte ca se pot rearanja culorile pe statie dar nu il mai gasesc dar poate stie cineva totusi ...