Moderator: Dan Mitranescu
Iti trebuie o anume abilitate sa extragi concretul dintr-un text,mai ales la prima vedere. Nu dispera, vestea buna e ca asta e o calitate care se dobandeste.marius e. badea scrie:Sfatul meu Ionele...daca ai ceva concret de spus,spune. Daca nu,atunci....iesi la zapada afara. Foloseste-ti inteligenta in ceva util pt cei tineri care folosesc forumul. Nu mai cauta mereu sa te iei la harţa cu cei care nu urmaresc asa ceva. Esti mereu pus pe corecturi,râcă,harţă. Sa fac ce faci si tu ar insemna sa imi irosesc minute pretioase pe care le pot petrece alaturi de juniorii mei. Chiar ai talentul de a de a devia mereu de la subiectul fiecarui topic pe care il abordezi. Las-o mai moale. Si ca sa vezi ca m-am convins ca nu oferi nimic nou...pun pariu ca o sa imi dai replica.
Se intelegea ca la mine se referea. Multumesc de precizare.marius e. badea scrie:Raul ,sper ca te referi la Ionel72...
romanraul scrie:Ajung la concluzia ca ai o mare problema... Scrii doar sa te afli in treaba.... Nici o legatura cu subiectul.... Ipocrizie??? Mai citeste si tu prin dex. A fi ipocric inseamna a fi duplicitar
Nu va suparati ca imi dau si eu o parere
Ti-am cerut cumva tie parerea ??? Chiar te rog sa nu te mai bagi in seama...
Nenea Dan,Dan Mitranescu scrie: https://www.youtube.com/watch?v=USXi2MwvyX8
Eeeee asa da