Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
Da intreb, am prin peste in ianuarie/februarie si la mijlocul baltii, nu stiu de unde ai venit cu statistica astaDumiD scrie:Intrebi in martie apa mica sau mare si pat de nada sau saculeti? Raspunsul e evident indiferent de balta. Cand pestele se hraneste cel mai bine se prinde in malul opus, insa distanta pana la el poate fi de la 80 la 160 m. Teoretic cele mai bune standuri sunt primele din stanga pentru perioada asta.
Acum are logicaDumiD scrie:N-ai inteles boss. Eu ti-am zis ca se prinde in malul opus cand se hraneste, adica mai-octombrie. Find martie te-am indrumat spre primele standuri in ideea ca se incalzeste mai repede apa pe margini decat pe mijloc.
Adica cum, boss?DumiD scrie:N-ai inteles boss. Eu ti-am zis ca se prinde in malul opus cand se hraneste, adica mai-octombrie. Find martie te-am indrumat spre primele standuri in ideea ca se incalzeste mai repede apa pe margini decat pe mijloc.
Fizica de liceu. Apa mica nu se stratifica termic, d-aia ingheata la mal mai intai...d-aia se si incalzeste mai repede.Dan Serban scrie:Adica cum, boss?DumiD scrie:N-ai inteles boss. Eu ti-am zis ca se prinde in malul opus cand se hraneste, adica mai-octombrie. Find martie te-am indrumat spre primele standuri in ideea ca se incalzeste mai repede apa pe margini decat pe mijloc.![]()