Moderator: Calin Visoianu
Nu este nicidecum secret. Practic, in Marea Britanie reprezinta un complex de cereale energizant pentru consumul uman. Acesta cuprinde un amestec de cereale integrale prelucrate, cum ar fi spartura de porumb, grâu, orez și ovăz, care au fost prajite, fierte si apoi deshidratate printr-un proces tehnologic complex. Asa cum este mentionat si in descriere, acoperă un spectru mai mare de vitamine și minerale naturale - in mod special Fe, B6 și B12. Intr-adevar, ceea ce il face imbatabil in piata ingredientelor, exceptand calitatea, este...Pretul!EcoFish scrie:Am luat de la voi zilele trecute Cereal Crumb Sticky Baits. Fratilor, m-a rupt in doua, ca leaga mai puternic ca TTX-ul. Am citit descrierea dar eu tot n-am priceput decat ca acest complex de seminte este fiert si prajit, dar ce fel de seminte..... nu scrie. Daca nu e vre-un secret , putem sa stim si noi ce folosim?
Ne bucuram ca sunteti multumit.Andrei91 scrie:Am facut o mica comanda, ma interesat faina de peste,wpc,cereal crumbs,aroma frankfurter, calitate premium.Recomand ingredientele si cu siguranta voi comanda in continuare de la voi! Spor la vanzari.
Tot la 10% ma duc si eu. Am facut o bila numai din Cereal Crumb cu putina apa si in 20 de minute era pietroi. Nu sunt un atotstiutor al nadelor, dar cred ca legatul excesiv e datorat cantitatii mari de Amidon degajat prin fierbere. Oricum, nu cred ca are in el doar ce zic ei. Are culoare negricioasa; deci o fi si floarea soarelui, canepa....habar n-am. E criminal ce sa mai, dar e clar ca trebuie facute multe teste ca altfel zobesti tot mixul.Andrei91 scrie:Ce dozaj ai folosit la cereal crumbs ? eu ma gandeam sa folosesc 10% , dar nu vreau sa am surprize, zici ca leaga mai bine decat ttx-ul.
Asteptam cu interes feedback-ul dumneavoastra pe acest topic.darius123 scrie:Am facut si eu o comanda, sunt foarte curios de calitatea ingredientelor, preturile sunt mai mult decat bune.
Cel putin la LT, Predigerata, Ulei somon, Spartura scoica, Condimente.....sunteti sub pretul pietei.
Sunt nerabdator sa vad preturile la Pudra belachan, blocuri si Robin red.