Am vazut montura asta chiar si mai agresiva, cu korda cranc..balan petrica scrie:pe viitor incearca sa folosesti ace cu ochetul indoit spre exterior,de exemplu korda krank choddy...la astfel de monturi cu flurocarbon....
HihihiDumiD scrie:Aveam pretenții mai mari de la osc1or.....nu-i înțeleg pe unii....cum sa bei bere la conservă acasă, când este un lucru demonstrat științific că berea la sticlă e mai bună!
Mihai.Popescu scrie:Ce fluorocarbon folositi si ce dimensiune? Foloseste cineva Korda IQ 15lb?
florianb scrie: Ce fluorocarbon imi recomandati si mie (marca si grosime)?
Vreau sa incerc anul acesta si o montura cu fir rigid!
Iulica a dat un super raspuns in pagina 1!petre iulian scrie: -----------
Ce folosesc /am folosit si sunt bune
varianta scumpa : Fir fluorocarbon Korda Fluorocarbon IQ Extra Soft 10lb apa rece si 15 LB apa calda
varianta economica Fir ESP Ghost Fluorocarbon 10lb apa rece si 12 LB apa calda.
petre iulian scrie:Am avut cereri de poze a monturii dar nu ma pricep la pus ....
Totusi o puteti vedea live la Targul Expo pe 3-5 Martie la standul C4-2 unde voi fi prezent in cele 3 zile ( este aceeas locatie/stand de anul trecut )
Vorbim ....si ne mai imprietenim
----------George Raceanu scrie:petre iulian scrie:Am avut cereri de poze a monturii dar nu ma pricep la pus ....
Totusi o puteti vedea live la Targul Expo pe 3-5 Martie la standul C4-2 unde voi fi prezent in cele 3 zile ( este aceeas locatie/stand de anul trecut )
Vorbim ....si ne mai imprietenim
Iulica daca tot esti la targ de ce nu faci si cateva sa le vinzi, ai timp pana atunci si garantat o sa ai clienti.
George Raceanu