Salutare,
Din ce am citit pe forum marimea rigului pentru montura elicopter trebuie sa fie undeva intre 10-12 cm.
Intrebarea mea este: Carligul trebuie sa fie sub plumb sau pana in plumb?
Mai jos gasiti poza cu montura.
Multumesc.
robyvan scrie:e ok asa;
Mersi frumos pentru raspuns.Dan Mitranescu scrie:... sau sa traga mai sus de "elicopter", sa ajunga acul in dreptul plumbului.
In cazul in care folosesc saculetul solubil prind carligul in saculet. Nu stiam unde treb sa fie rigul in cazul in care nu folosesc saculetul solubil.stasgutu scrie:e ok si nu prea
vad ca sub plumb ai agrafa speciala pentru a atasa un saculet. daca nu pui saculet, are sanse mari sa se agate carligul de acea agrafa. eu recomand folosirea unui fir rigid cu camasa sau fluorocarbon chiar la montura helicopter pentru a fi mai sigur ca nu se incurca in aruncare.
Fire intinse!
depinde de lanseta, si la ce distanta vrei sa arunci. eu folosesc la MTX Class, plumb de 120gr si saculet de 10-12 gr. si ca sa facem un sumar: daca folosesti saculet, este ok sa lasi carligul mai jos daca prinzi carligul de saculet; daca nu pui saculet, tragi mai sus montura, cum a sugerat si Dan, astfel incat sa nu se agate de acea agrafa, dar in cazul asta tot consider ca ai sanse sa se incurce, montura fiind cu fir fara camasa. fire intinse!bmg scrie:In cazul in care folosesc saculetul solubil prind carligul in saculet. Nu stiam unde treb sa fie rigul in cazul in care nu folosesc saculetul solubil.stasgutu scrie:e ok si nu prea
vad ca sub plumb ai agrafa speciala pentru a atasa un saculet. daca nu pui saculet, are sanse mari sa se agate carligul de acea agrafa. eu recomand folosirea unui fir rigid cu camasa sau fluorocarbon chiar la montura helicopter pentru a fi mai sigur ca nu se incurca in aruncare.
Fire intinse!
Ce marime (marimea unei nuci?)/greutate ar trebuie sa fie saculetul solubil? Greutatea plumbului fiind de 100 g.
Mersi.
stasgutu scrie:depinde de lanseta, si la ce distanta vrei sa arunci. eu folosesc la MTX Class, plumb de 120gr si saculet de 10-12 gr. si ca sa facem un sumar: daca folosesti saculet, este ok sa lasi carligul mai jos daca prinzi carligul de saculet; daca nu pui saculet, tragi mai sus montura, cum a sugerat si Dan, astfel incat sa nu se agate de acea agrafa, dar in cazul asta tot consider ca ai sanse sa se incurce, montura fiind cu fir fara camasa. fire intinse!bmg scrie:In cazul in care folosesc saculetul solubil prind carligul in saculet. Nu stiam unde treb sa fie rigul in cazul in care nu folosesc saculetul solubil.stasgutu scrie:e ok si nu prea
Fire intinse!
Ce marime (marimea unei nuci?)/greutate ar trebuie sa fie saculetul solubil? Greutatea plumbului fiind de 100 g.
Mersi.