Moderator: Dan Mateianu
Nu am nici cea mai mica intentie sa intru in conflict cu d-l Raduta...!!!vlad.oproiu scrie:reclamatie la protectia consumatorului - poate asa va primeste
Imi permit sa raspund eu.Sakal scrie:@ vladut
daca ai avea balta si ai afla ca ti-au furat pesti de 15-20 kg ce ai face ?????????
----------------------------------------------------------------------------cred ca o sesizare la "drepturile omului" nu ar ramane fara rezultatRazvan Ulmeanu scrie:Imi permit sa raspund eu.Sakal scrie:@ vladut
daca ai avea balta si ai afla ca ti-au furat pesti de 15-20 kg ce ai face ?????????
In cazul asta avem un sistem de paza foarte prost cu oameni corupti si incopetenti.
Iar sistemul de a pescui la platica in zona Gurbanesti fara fir de par si in regim de 12 ore e foarte prost. Acei oameni care vin si pescuiesc dupa platica si caras pot captura accidental crap mare si, cu siguranta, nu inteleg sistemul C&R.
Balta cu regim C&R exclusiv, control la plecare, masini parcate in zona controlata si vizibila ...cam astea sunt solutiile.
Legat de partea cu interzis romanilor este o discriminare crasa.
-------------------------------------poate nu e romanRazvan Ulmeanu scrie:Si de ce drakului sa sa nu avem acces pentru ca exista un sistem de paza incompetent?
In secunda doi as da afara toti paznicii daca as afla ca s-a furat de pe balta mea.
Ce uniti sunt romani si ce nationalisti!
Razvan Ulmeanu scrie:Imi permit sa raspund eu.Sakal scrie:@ vladut
In cazul asta avem un sistem de paza foarte prost cu oameni corupti si incopetenti.
Iar sistemul de a pescui la platica in zona Gurbanesti fara fir de par si in regim de 12 ore e foarte prost. Acei oameni care vin si pescuiesc dupa platica si caras pot captura accidental crap mare si, cu siguranta, nu inteleg sistemul C&R.
Balta cu regim C&R exclusiv, control la plecare, masini parcate in zona controlata si vizibila ...cam astea sunt solutiile.
Legat de partea cu interzis romanilor este o discriminare crasa.