Moderator: Dan Mitranescu
Eu asa vad lucrurile: MTX TOP este lanseta MTX UNI ( similar MTX14 ) "imbracata" in panza de carbon 3K. Teoretic, trebuia sa se obtina o rigiditate mai mare, dar inelele cu seria 50-16 fiind o idee mai grele decat seria 50-12 , maresc putin balansul lansetei. Asa ca MTX TOP ajunge inapoi in parametrii MTX 14, plusul de rigiditate fiind anulat de mica dezechilibrare datorata inelelor . Totusi ramane avantajul oferit de panza de carbon, atat estetic cat si ca rezistenta la zgarieturi .manolo75 scrie:Cu stimă Domnul Dan.Intrebarea ar fi ce lansete
să-mi achiziținez mtx 14 black edition sau mtx top?
Momentan detin mtx 14 de cativa ani buni si sunt foarte multumit de ele cu exceptia mandrinei .Vă mulțumesc anticipat.
Pentru mine aceste pelete sunt foarte bune. Eu le aditivez cu CSL si un pic de betaina si sunt gata de folosit pe momitor primavara.Dan Mitranescu scrie:Salut, peletele sunt cele uzuale de furajare a crapului.florinalin scrie:Salut d-le Dan
Ce-mi puteti spune despre peletele pe care le aveti la vanzare?
https://danmitranescu.ro/pelete-crap/42 ... e-1kg.html
Isi fac treaba, dar numai cand este cazul. ( cand nu este peste mic in balta, cand crapul le prefera ca hrana, cand balta este foarte populata si pestele trage repede , ca altfel peletele se dizolva si sunt luate de curent, ..... ... ).
MX 14000 mai sunt putine. Nu vad sa treaca februarie cu ele pe stoc.Madalin Dirla scrie:Mulinetele mai sunt pe stoc?
Un textil bun pentru marker este in varianta de 1000m :Cristian88 scrie:Un fir pentru marker? Un textil recomandati? Ce anune mai exact? Merci