Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de gabi1 »

Anti FRPS scrie:Escrocul omite aceste prevederi din Legea 69/2000

Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;

2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.
Stefan Popescu scrie: Manipularea se face si prin omisiune.
Ştie escrocu'!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Pai mai nene (desi ar trebui sa te ignor) daca scrie ca federatiile sportive reprezinta Romania in competitiile sportive, cum merge atunci AGVPSR in numele Romaniei?

Si ar mai fi ceva din art. 37 pe care il citesti pe sarite. Ca de exemplu:
b) organizează, conduc, controlează şi supraveghează activităţile şi competiţiile sportive oficiale la nivel naţional, în baza statutelor şi regulamentelor adoptate;
c) organizează şi coordonează întreaga activitate a arbitrilor pe ramuri de sport, privind formarea, perfecţionarea continuă, clasificarea şi promovarea acestora, pe baza unui regulament propriu de funcţionare;
d) elaborează şi realizează planurile de pregătire şi de participare a sportivilor de performanta români din cadrul reprezentativelor naţionale la competiţiile internaţionale;
e) exercită puterea disciplinară în termenii prevăzuţi de prezenta lege şi potrivit statutelor şi regulamentelor proprii;
f) organizează sau tutelează competiţiile oficiale cu caracter internaţional care au loc pe teritoriul României, cu avizul Ministerului Tineretului şi Sportului;
g) colaborează cu Ministerul Tineretului şi Sportului, cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi/sau cu instituţiile din structurile acestora pentru formarea şi perfecţionarea specialiştilor din domeniul sportului;
h) promovează măsurile de prevenire şi control al folosirii substanţelor interzise şi al metodelor neregulamentare, destinate să mărească în mod artificial capacitatea fizică a sportivilor sau să modifice rezultatele competiţiilor organizate direct la nivel naţional, în concordanţă cu reglementările federaţiilor internaţionale, ale Comitetului Internaţional Olimpic şi ale Agenţiei Mondiale Antidoping. Orice alte măsuri ce contravin reglementărilor mai sus menţionate sunt nule de drept;
i) întreprind măsuri pentru prevenirea şi combaterea violenţei, precum şi pentru promovarea spiritului de fair-play şi a toleranţei în activitatea sportivă.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Escrocule , unde iti este afiliat jegul din subsol ?
2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Mincinosule , vezi că ai dreptul să reprezinți RO doar la competițiile internaționale unde FRP este afiliată. Deocamdată stai parcat sub gard. Apropo cum arată echipamentul echipei naționale, mă refer la îmbrăcăminte?. Să vă putem recunoaște pe la spartakiadă, campionatul balcanic, cupa popoarelor prietene, dar nu la CM. Să nu-mi spui că ai făcut comanda și ai fost asigurat că după 2084 o să fie gata? :wink:

osc1or
Veteran

Intrebari despre CN

Mesaj de osc1or »

Eu tot nu inteleg... sunt mii de pescari care il acleameaza pe nea popescu, are mega federatie, i a invins pe toti dusmanii nationali prin procese si incepe sa ii ia la rand si pe nesupusii internationali... si cu toate astea.... nu organizeaza nici o competitie de 3 ani de zile.... si nici ca are vreun plan de viitor....

Cum naiba sa obtii nene buget de la mts daca tu nu ai NICI o realizare an dupa an dupa an? Sau... ii dai si pe ei in judecata pana la urma?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Uite asa! Si anul asta avem buget de la MTS! Trebuie sa pricepeti un lucru. Sportivii Romaniei sunt doar cei legitimati de federatie. Restul? Asa cum spunea gorr. Pescuiesc sa se afle in treaba.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

osc1or scrie:Eu tot nu inteleg...
Ei nu înțelegi. Tipul venind pe forum se crede la ședință la el la coșmelie unde lumea stă în poziția ghiocel (câți or mai fi pe acolo) și-i ascultă elucubrațiile. În realitate este tocmai invers, numai că aici stă mai mult capră și are ocazia să mai afle cum stă de fapt treaba. Cumva vine la „meditații”, se șterge frumos la gură și apoi după o mică pauză deschide un alt subiect ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Tipul e un caz patologic clasic, prin popor se mai spune că „nu are toate țiglele pe casă” sau că „fură curent”, iar pe plan secund are ca pasiune minciuna. Minte de îngheață și apa minerală în cuptorul cu microunde, însă dacă-i pui la detectorul de minciuni trece testul fiincă minte cum respiră! E posibil să aibă și alte calități în afară de a face cele mai mari tâmpenii, dar deocamdată nu există date concrete. :D

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

osc1or scrie:Eu tot nu inteleg...
Ce ți-am spus? qed

florinw

Mesaj de florinw »

atit ii da mincinosu mustacios in sius si in jos cu interpretarile lui despre regulamentul propriu al cips,dar nu tine cont de citeva lucruri importante.povesteste de cum crede el ca se inscrie o federatie,natiune,sau mai stie el ce la cips,fara atine cont ca agvsp este MEMBRU si INSCRISA la cips.asa ca aici nu mai sint valabile regulile de inscriere,ci doar pt membri noi.cind agvps-ul a aderat la cips a fost facut in baza legilor si regulamentelor de atunci.tinind cont ca o tara poate avea doar un singur membru si nu exista Motive pentru ca agvps sa isi piarda statutul de membru oxiurul cu mustata trebuie sa se multumeasca cu statutul de .......
federatii de pescuit exista doar in Romania (in Europa)si aici facuta se stie cum,iar pescuitul nu este recunoscut ca sport si nici nu va fi vreodata in ue.si aici iar cu exceptia romaniei unde s-a recunoscut doar printr-o interpretare dubioasa.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Pentru cine nu stie inca,Romania este semnatara a "Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor"
Acesta declaratie a fost Conditie de Baza a Aderarii Romaniei la Uniunea Europeana
Pe vremea aceea federatia lui Fane nu exista
In aceasta declaratie (pe scurt DUDA) scrie negru pe alb ca pescuitul nu poate fii SPORT din motive lesne de inteles
Federatia este infiintata illegal dupa legile Uniunii Europene ,nu zic eu, zice DUDA si Romania a fost deacord ca altfel nu mai pupa UE
De aceea pescuitul nu se poate incadra la sport olimpic,desi s-au facut diligente in acest sens..poate doar proba de castig
Deci mai usor cu pianul pe scari nea Fanele ca rupi treptele...Daca isi pune mintea cineva sa faca o reclamatie unde trebuie s-a dus dracu cosmelia.
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”