Salut.
Ce parere aveti de aceasta montura ? Se merita sa o cumpar deja facuta? Daca nu imi puteti da un video ceva tutorial cu o montura buna pentru Crap? Tin sa mentionez ca sunt un pescar incepator in domeniul crapului. https://www.decathlon.ro/forfac-distant ... 39790.html
Cu o investitie de aprox 100 lei iti iei accesorii pentru 40 de monturi...
O rola de fir, (hakuyo 8braid 100m de 0.16) 40 carlige (fudo iser tf nr. 2), 40 varteje , opritoare, stopere, un tub siliconic pt varnis (toate hakuyo FL... ce vrei... )
Ca si tutoriale: seria mincinosii pe youtube, sunt filmele saptamanale din ultimii 5 ani cred, si Pescuitul la crap o enigma pe intelesul tuturor recomand.
Dar.. google e sfant.. gasesti orice ai nevoie.
P.s. e o risipa de bani enorma sa cumperi monturi gata facute.... weekendul trecut am foat la o partida de 30 de ore unde am tocat vreo 40 de monturi in agatatura....
Pentru cei care nu stiu sa le faca, sunt perfect. La cate "specimene" de monturi am vazut pe paginile de facebook, recomand sa le luati pe cele facute gata, pana invatati ce si cum.
Ideea este ca, incet incet, sa incerci sa iti mai faci cate una, avand deja exemple gata facute. Vei iesi mai ieftin. Dar pana ajungi acolo, mai bine sa le iei gata facute.