Am doua intrebari si va rog sa raspundeti, numai in cazul in care aveti argumente !!!
Prima intrebare :
Crapul capturat in data de 01.05.2018 = 32.250 kg si crapul capturat in data de 05.08.2018 = 30.350 kg, este unul si acelas crap sau sunt doi crapi diferiti ?
Pozele reprezinta 6 crapi comuni capturati intr-un interval de 1 an de zile, cu greutati cuprinse intre +29.00 kg si +32.00 kg !!!
A doua intrebare :
Oare toti cei sase crapi sunt de fapt unul si acelas peste sau sunt doi sau trei,........, crapi diferiti ?
Am observat ca "unii" in loc sa se abtina daca nu sunt siguri de ceea ce spun, vorbesc numai pentru as arata...............fata de altii !!!
Rog "prietenii", "fanii M.V.2", capetele patrate, etc, sa se abtina de la comentarii !!!
Stiu ca va roade invidia, dar sunt satul de aberatiile voastre !!!
Nu ma laud, dar am cu ce !!!
Oare nu ar fi mai bine ca orice peste peste 25 kg in momentul cand e prins sa fie cipat sau macar pus un simplu inel de verificare?
Cred ca acest lucru ar fi in folosul baltii ptr.a evita eventualele comentarii mai mult sau mai putin pertinente.Parerea mea....
M-am uitat si eu acum pe poze.
1. Pestele de la padure de 32+ nu are legatura cu pestele prins la P7 de 30+. Se vede odata la codata ca ala de la padure are 4 sau 5 crestaturi pe ea iar ala de la P7 are o coada curata(un V curat).La p7 este o poza cu Victoras si Gica si prin V-ul de la coda se vede caamasa lui Gica.(este perfecta coada)
2. Ala de la padure a fost prins in luna Mai deci crapul a depus intre timp. Pai un crap de 32 de kg are 7,8 kg de icre frate. Am prins la Sulimanu un crap de 5kg luat acasa( Vladut era langa mine) si a avut 1kg de icree,am luat pe dunare de 15kg acum catva ani si a avut 5,5kg de icre dar unul de 32 de kg?
3 Pestele de la P7 pare acelasi cu cel de 29,3 de scrie pe cantar 30,69 dar daca te uiti ii lipseste un solz spre burta,deci nu cred sa fie acelasi.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
claudiupascu scrie:Oare nu ar fi mai bine ca orice peste peste 25 kg in momentul cand e prins sa fie cipat sau macar pus un simplu inel de verificare?
Cred ca acest lucru ar fi in folosul baltii ptr.a evita eventualele comentarii mai mult sau mai putin pertinente.Parerea mea....
Ar fi bine, dar si atunci "prietenii","fanii M.V,2" si "carcotasii" ar gasi motive............................. !!!
Atat timp cat primesc felicitari de la o multimeeeee de pescari (fata de cei cativa carcotas invidiosi) , pentru felul in care administrez M.V.2 si pentru crapii +15.00 kg, +20.00 kg, +25.00 kg si +30.00 kg care se afla in acest lac, restul e cancan !!!
Ma bucur ca pot sa fac atati pescari fericiti cu acest lac Moara Vlasiei 2 si asta conteaza cel mai mult !!!