Lucrurile erau clare la inceputul anului, cand am citit inclusiv un comunicat pe info-delta despre cei 40 de km de Chilia, pana in golful Musura, Babina, Cernovca etc, concesionati de Robert Raduta.
Acum umbla din nou zvonul ca valabilitatea concesiunii ar fi expirat sau ar fi incetat din nu stiu ce motive. Unii pescari platesc acei 50 de lei/zi, altii aleg sa mearga la risc si uneori intra in conflict cu haiducii lui Raduta.
Daca aveti informatii, act mai verificabile cu putinta, va rog postati aici
Gata, nu mai e valabilă concesiunea
Cu tot cu grăniceri, braconajul isi va face simțită ore de ta si acolo, ca si pe celelalte brațe. Poate nu ca pe Sfântu sau Sulina, dar...
Oricum, câțiva ani, acolo e de mers la pescuit
Toata lumea vorbeste de braconaj, braconieri ...etc , este perfect adevarat, dar sunt multi "pescari" care pescuiesc cu 15-20 de undite intinse pe 50-100 m de mal ...aceia sunt ok ?? dupa mine tot un fel de braconieri sunt si aia ..
In 90% din cazuri unde vezi bete multe pe mal sunt si multi pescari pe sub cate o umbrela ,pom....da imultesti cu 4 numarul de persoane o sa-ti iasa socoteala la bete
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu
Asta este parerea ta ( partial este adevarat , dar daca socotesti tot cu virgula da ) .... pe Tataru daca mergi o sa vezi 40 de undite si 3 pescari ....