Ai facut ceva gresit de nu ai prins ten. Localizarea zonelor cu fund tare, cantitatea de nada(multa ), tipul de nada, prezentarea monturi.....dajackal scrie:Salut,
imi recomanda cineva un boiles ready-made pentru ten? Pescuiesc pe tancabesti balta din spate si tot incerc sa prind un "tub de oxigen" dar fara succes pana acum.
Am incercat cu porumb (2 boabe uscate cu un flotant intre) dar fara succes.
ms.
Care parte din "mai nerusinatule" si din ironia ieftina expusa in cele 2 replyuri crezi ca am inteles-o gresit? Da, nadirea cu porumb uscat poate afecta o jumatate de balta daca e folosita incorect si tocmai pt ca cineva de pe forum mi-a explic asta nu am nadit pe Tancabesti niciodata cu porumb uscat.Razvan Ulmeanu scrie:dajackal scrie: P.S. Ai inteles total gresit postarile lui Cezar si esti obraznic. Prin ianuarie intrebai cat porumb uscat sa nadesti pe Tancabesti la o partida de 24 de ore . Ai idee ce efect are porumbul uscat asupra digestiei la crap?
Cei mai mici teni pe Tancabesti au vreo 7-8 kiograme. Sigur ai vazut teni sarind sau erau crapi? Porumbul flotant in nici un caz nu se pune la 4 centimetri de carlig, ci aproape lipit de el. Asta e unul din motivele pentru care nu ai prins.dajackal scrie:Care parte din "mai nerusinatule" si din ironia ieftina expusa in cele 2 replyuri crezi ca am inteles-o gresit? Da, nadirea cu porumb uscat poate afecta o jumatate de balta daca e folosita incorect si tocmai pt ca cineva de pe forum mi-a explic asta nu am nadit pe Tancabesti niciodata cu porumb uscat.Razvan Ulmeanu scrie:dajackal scrie: P.S. Ai inteles total gresit postarile lui Cezar si esti obraznic. Prin ianuarie intrebai cat porumb uscat sa nadesti pe Tancabesti la o partida de 24 de ore . Ai idee ce efect are porumbul uscat asupra digestiei la crap?
PS: merci pentru info in ceea ce priveste nada, acum ca momeala e scoasa din ecuatie si in conditiile in care ii vad sarind pe langa patul de nada facut problema pare sa fie montura/prezentarea. Din experienta ta, deci 4 cm la care las porumbul flotant sunt indeajuns? E ceva similar cu ceea ce prezenta Mircea in ultimul SuperPescar.