FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Doru Ionica
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de Doru Ionica »

@mebu
Tu nu te duci decat daca se prinde ????? :oops: :oops:
Te intereseaza si speciile care se prind...sau...peste sa fie ? (asta ca sa avem ce posta ) :lol:

Ps : Se prinde f bine avat
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Doru Ionica scrie:@mebu
Tu nu te duci decat daca se prinde ????? :oops: :oops:
Te intereseaza si speciile care se prind...sau...peste sa fie ? (asta ca sa avem ce posta ) :lol:

Ps : Se prinde f bine avat
:lol: :lol: :lol:
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

scorleanu alin

Mesaj de scorleanu alin »

Baieti incercati cu un dus rece, o sa va ajute.

PS. Doru, in vremurile actuale se recomanda reducerea consumului inutil de energie. Doar suntem in plina criza. :wink:
Alin Scorleanu
PROFESSIONAL FISHING TEAM

scorleanu alin

Mesaj de scorleanu alin »

mebu scrie:Peste se mai prinde pe fantanele? sau se merge doar pentru a avea subiect de discutii pe forum????????vad ca se vb de orice mai putin de PESTE :lol: :lol: :lol:
Exista o conditie de baza in pescuit: pt a prinde peste trebuie doar sa mergi la balta. Asa ca ..... spor la treaba :wink:
Alin Scorleanu
PROFESSIONAL FISHING TEAM

mebu

Mesaj de mebu »

Am auzit ca se prinde bine avat si ten rar la bancnota de 50 de ron
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

Am fost simbata pina duminica la prinz la Fintinele , s-a prins foarte mult peste atit pe partea cu abonamente cit si pe virvor. Mariuselul intreaba-l pe sergiu ca iti povesteste el mai multe. Din citi prieteni am avut , toti au fost multumiti de ce au prins!
Acum vad ca nimeni nu mai se plinge de balta!!! TOTI MULTUMITI!!
Pe ei Dorule!!!!!

pescadore

Mesaj de pescadore »

Salutare, si eu am fost pe balta in week-end, pe partea cu virvor. Motivele le cunoasteti din postarile mele anterioare.

Am prins si ceva peste.

De pe partea aceea s-a observat faptul ca zona de abonati e cam aerisita, vreau sa stiu si eu domnule Narcis, sau oricine are informatii referitor la subiect, daca se poate sa imi spuneti, daca s-au luat masuri referitor la accesul in zona rezervata abonatilor?

Adica daca ne lasa doar pe noi sau ii lasa ca si pana acum si pe altii?

Daca pana acum m-am plans de conditii, m-am plans, cred eu, pe buna dreptate, si nu gratuit, sa fac reclama proasta baltii, sau ca am ceva personal cu cineva. Pur si simplu, am reclamat o chestiune reala, nu povesti. Ca nu stiu eu, sau altii sa prindem peste, sau ca stim, nu intra in discutie. Sunteti persoane, si dvs, si domnul Doru cu care nici nu ma gandesc sa ma compar in experienta de pescar . (inca ma bucur la fiecare crap prins, indiferent de marime, mai rau ca un copil :D)

Deci, intrebarea ramane: Intra toata lumea la gramada la abonati?

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

Nu pot sa-ti spun nimic exact despre zona abonatilor ,dar sint sigur ca nu mai au acces pescarii care nu au abonament,pentru ca am vorbit cu paznicii si nu mai dadeau voie la cei fara abonament in zona rezervata!Asa cum am mai spus pe forum este doar nevoie de timp pina pescarii se vor mai ''cizela'' ,iar atunci nu vor mai fii astfel de discutii.Ca si exemplu am discutat cu un pescar care a stat linga mine (eu nu am fost la pescuit )si a spus ca a prins un crap de peste 10kg zilele si l-a luat acasa pentru ca nu a stiut ca poate sa-i dea drumul si primeste zile de pescuit gratis.Aici trebuie sa ''umblam '' noi cei care vrem sa avem balti in zona asa cum sint la Bucuresti!
Balta este prea frumoasa ca sa nu avem si noi grija de ea.Indiferent cit ar vrea d-l Nicu nu poate singur si de accea va cer si voua(ca pescari de crap) ca atunci cind vedeti ceva pe balta ,pesti mari prinsi sau orice altceva care sa poata sa ne ajute, sa luati legatura cu paznicii sau conducerea baltii si atunci sint convins ca pestele mare va ramine in balta.
Trebuie ca si noi sa facem ceva si sint convins ca peste citiva ani o sa discutam numai lucruri frumoase pe forum!
O seara buna!

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

Doru Ionica scrie:@razva.
In ziua concursului toate standurile au fost curate.
@ ciogabi
La concurs nu stai unde vrei. Nu merge socoteala de-acasa.Mai degraba merge ce-o vrea Domnul :wink: Tu ar trebui sa intelegi bine zicala asta :wink: Ai grija ca-l suparam pe ...stii tu cine :twisted: si ne trasneste. Salut Domnul Tulitu sa ne apere de hoti :lol: :lol:
cobia dracului
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”