Am vazut. Multumesc. Este alegerea castigatoare chiar si pentru o tehnica de 8 din 10.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Afirmatia mea se referea la tema propusa, respectiv Class3K vs. Class New Concept.Andrei91 scrie: ↑Lun Noi 22, 2021 19:46
Nu vreau sa fiu off topic, desi totusi e legat de lansete. Am un prieten care a comandat si el acum tazura rs 40, a optat intre ele si classu 3k, dar actiunea rapida zice el ca l-au determinat sa ia rs40. Tinant cont ca pana in primavara nu o sa le pescuiasca. Care ar fi diferentele dintre cele 2 modele ? Probabil ajuta pe careva raspunsu, sigur multi cauta informatii in perioada asta. Ma rog si eu sunt curios, desi am comandat deja 3k-urile, stai linistit nu o sa le returnez .
Distanta de la cotor si pana la piciorul mulinetei este ca la toate celelalte lansete pe care le-am conceput ( MTX 14, Class, ... Tazura .... ) , respectiv 67cm.
MT PLUS este o mulineta foarte buna. Detaliile sunt pe pagina produsului ( si la rubrica "specificatii tehnce").
Mulinetele sunt de serie si nu se pot face modificari la ele.gusti scrie: ↑Mie Noi 24, 2021 21:42Am reusit sa vad si detaliile tehnice.Exista o varianta de a marii raportul de recuperare la mulinetele MX 14000 CUSTOM sau MX 14000 PLUS?Sau de tunat mulineta MT 14000 spod&marker?Nu se pune prbm de buget cind ai un combo bun si te ajuta unde ai nevoie de distane mari si poti sa iti faci treaba cu el calumea.Se pote un nr de tel in privat sa va deranjez cu citeva intrebari?La lanseta de spod aveti si alte recomandari?