Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Aici e si problema. Nu am mai multe mulinete de acelasi tip. La varianta ce mi-ati explicat, daca tot trec firul de pe o mulineta pe alta ca mai apoi sa il pun pe care am nevoie, nu exista riscul de rasucire a firului?ilar scrie: ↑Mie Sep 07, 2022 11:47Exista varianta in care incarci firul textil( cat ai) apoi pui umplutura, cat cere tamburul, dai jos pe alt tambur, iar bobinez pe alt tambur si apoi il repui pe tamburul pe care folosesti. La tipul de umplutura nu ma bag, eu intotdeauna pun firele de 0,25 din ani anterior, parca se aseaza mai bine decat firele mai groase daca ai avea mai multe mulinete de acelasi tip ar fi mai usoara procedura.
Va multumesc frumos!ilar scrie: ↑Joi Sep 08, 2022 10:02A.. ceea ce ti-am recomandat este valabil daca te gandesti sa folosesti pe acel tambur acelas diametru si in ani urmatori, pui acum o rola de 300 m plus umplutura si la anul sau peste doi, cand vrei sa schimbi firul doar dai jos firul principal si il pui pe cel nou, si gata! E acum mai mult de munca dar in timp te scuteste de multa minca