Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Dec 21, 2022 14:46
Bum scrie: ↑Mie Dec 21, 2022 13:09
PS !!! se pare ca al meu a fost asamblat gresit ...
am rezolvat la magazin ... imi trimite altul !
Au verificat tot stocul. Unul singur a fost asa si a ajuns fix la tine.
Multumesc pentru comanda!
Nu o fi el din inox chirurgical dar prima impresie testat la rece oricat de carcotas pot sa fiu ii dau nota 8-9
nu sunt chiar toate la boloboc
rezerve (probabil nejustificate) am la partea de garnituri de cauciucuri de la reglaje si la niturile piulitelor , am sa ma gandesc la un sistem distantier de bolcare la swingherul tazura de pe mijloc (cand e folosit pe 3 posturi) deoarece loveste la coborare in rod pod (cum se intampla la majoritatea modelelor , aici ai scapat din vedere la proiectarea swingherelor Dan
) , sau am posibilitatea sa trag picioarele din fata mai in spate (avantaj ca ambele sunt mobile) nu cred ca influenteaza prea mult stabilitatea pe fata mai ales daca pun pe fata partea cu tevile longitudinale mai groase . Am pus magnetul pe el si nu prinde . Cu doua tevi de 60-80 cm din inox se pot face 2 prelunjitoare la picioarele din fata pt cine prefera sky podul .
NU FAC RECLAMA CA NU AM NICI UN INTERES DIN CONTRA LA CAT COMAND DE LA DAN ........
e zgarcit la discounturi si fidelizare ! Nu da mita
, macar incearca sa puna cele mai mici preturi de pe piata si ii cam reuseste .
SI DAN TOT NU AI IMPLEMENTAT PE SITE OBTIUNEA DE NOUTATI !!! E destul de enervant pt clientii care cunosc site-ul si comanda fregvent sa il ,,rasfoiasca,, ... Ai o nisa si o oportunitate pe piata pt lansete de feeder de calitate buna si maxima la un pret bun
!!!
Craciun Fericit alaturi de cei dragi pt toti care citesc acest mesaj.