Moderator: Cezar Bibu
daca zici tu MUSOLINII!!!dan _city_center scrie: si postez si poze cu genesl pentru ca eu sunt MUSOLINII si pot face ce vreau pe saitul meu intru si modific postari dupa bunul meu plac....nu mai pot face fata, nici macar cu clonele
Si cand s-au intalnit membrii clubului pentru a hotari excluderea lui city center. A fost in unanimitate aprobata excluderea?????...sau a hotarat seful si atat?????Vladut Mateianu scrie:Conducerea clubului Senior a hotarat excluderea din club a lui Dan Constantin (cunoscut ca City Center), om care a prejudiciat imaginea clubului prin diverse manifestari pe care nu doresc sa le fac publice.
In alta ordine de idei si cetateanul turc Borak Bora a ales sa isi dea demisia din club.
Voi reveni .
sofian stefan a fost banat permanent - clona ( dan _city_center )sofian stefan scrie:Si apropo dle Mateianu cuvantul "pacalici" il adresati tuturor celor pe care ii pacaliti
Foarte tare filmuletzu! Fiecare intelege ce vrea din el. eu unu am inteles ca odata in clubul asta era unitate si dorintza de performantza nu interese si ORGOLII. Mi-e dor de vremurile alea! Si cel mai mult mi-e dor de pescuit...... asta nu prea mai facem.Dan M scrie:BARICADA
pe prima pagina a site-ului http://www.Crapmania.ro un material video cu Baricada.