Cred ca e vorba de crapul chinezescionut72 scrie: Alt exemplu, crapul, in u.s. e adevarata calamitate naturala. Nu mai stiu ce sa faca sa scape de invazia acestuia.
Stima
Moderator: Dan Mateianu
Cred ca e vorba de crapul chinezescionut72 scrie: Alt exemplu, crapul, in u.s. e adevarata calamitate naturala. Nu mai stiu ce sa faca sa scape de invazia acestuia.
Ce relevanta are?Digital scrie:Cred ca e vorba de crapul chinezescionut72 scrie: Alt exemplu, crapul, in u.s. e adevarata calamitate naturala. Nu mai stiu ce sa faca sa scape de invazia acestuia.
Stima
Asta despre care-i vorba nu este tot chinezesc la origini sau a venit odata cu gotii, hunii, gepizii si avarii din stepe?Digital scrie:Cred ca e vorba de crapul chinezescionut72 scrie: Alt exemplu, crapul, in u.s. e adevarata calamitate naturala. Nu mai stiu ce sa faca sa scape de invazia acestuia.
Stima
Da, sunt destule ape publice care n-au peste si, da, vina e in primul rand a braconajului industrial (nu ca braconajul pe persoana fizica ar trebui incurajat). Totusi, in Delta, e inca destul peste (trebuie doar sa stii sa-l prinzi), astfel incat "moralistii" sa se abtina de la a-i judeca pe altii.dar in aceiasi masura ne vaitam ca nu avem pesti in ape publice
N-o fi raiul, dar nici dracu asa negru cum crezi tu! Ma repet, imaginile sunt luate live, din mediul real al concursului. Nu am cum sa surprind ulterior discutiile mai aprinse, contradictiile sau alte nereguli pe care nimeni nu le sesizeaza in timpul regulamentar. E drept, lumea e un zambet in fata camerei, ca sunt amintiri cu care raman pe viata, insa e clar ca cine nu se afla printre castigatori, nu poate fi fericit ca a pierdut timp si bani, asa de amorul artei. Supararea, epuizarea, dezamagirea, tristetea, uneori frustrarea si ghinionul sunt lucruri comune in orice competitie. Pentru unii, dedesubturile unui meci dintre Real si Barca, sunt mai interesante decat meciul in sine si nu fac obiectul unor transmisii in direct.Albert scrie: Pai asta si faci. Prin pozele tale pare ca la concursuri e raiul pe pamant cand, de fapt......
gabi1 scrie:In societatea romaneasca actuala, nu ca altcandva am fi fost de fala, pare a fi de bon ton daca insinuam ca suntem mai catolici decat papa.
Habemus Papam!!