Moderator: Dan Mateianu
Din pacate este concesionat. Tot ce este in aval de Chilia Veche este concesionat si unele lacuri Babina, Cernovca, Musura, Matita, Merhei, Lopatna, Sulimanca, Suez...ingerasdefoc scrie:Noroc!imi poate spune cineva daca se poate pescui pe Cernovca?din ce am inteles ar fi concesionat...va multumesc!
cauta pe internet pensiunea MARIUTA,e la vreo 5 km de chilia veche in balta(asa ii spun localnici),ajungi cu masina pina acolo,drumul e pietruit dar prost,pina la Chiliaingerasdefoc scrie:Noroc!imi poate spune cineva daca se poate pescui pe Cernovca?din ce am inteles ar fi concesionat...va multumesc!
Permis de acces in ARBDD, permis de pescuit in ARBDD, permis acces auto in ARBDD (daca mergi cu masina), aviz granita Tulcea (pentru Tataru) si nelipsitul card ANPA.ingerasdefoc scrie:In afara de permisul de intrare in delta mai am nevoie de alte documente ca sa pot sta pe canalele astea?Sontea,Olguta,Tataru?
Si Periprava, pana la Musura inclusiv.ingerasdefoc scrie:Ms baieti!si zona de langa periplava e concesionata?am vazut pe google earth niste locuri faine de pescuit..