Moderator: Lukyan
Ok,am inteles ca nu vrei sa ne zici despre ce balta e vorba......popescu59 scrie:Automat ca imi fac abonament am fost foarte multumit de servicii si mai ales ca este foarte aproape de casa . Anul acesta din 7 zile pe saptamina 5 zile am fost la pescuit .
N-are ce sa-ti spuna ca balta respectiva nu exista.marius.mohan scrie:Ok,am inteles ca nu vrei sa ne zici despre ce balta e vorba......popescu59 scrie:Automat ca imi fac abonament am fost foarte multumit de servicii si mai ales ca este foarte aproape de casa . Anul acesta din 7 zile pe saptamina 5 zile am fost la pescuit .
popescu59 scrie:Automat ca imi fac abonament am fost foarte multumit de servicii si mai ales ca este foarte aproape de casa . Anul acesta din 7 zile pe saptamina 5 zile am fost la pescuit .
M-am lamurit cu aceasta balta.Sunt convins ca THL poate sa ne spuna foarte multe lucruri bune despre aceasta balta.popescu59 scrie:Am mai spus este o balta din zona noastra nu este o balta renumita ca acele enumerate aici , dar am prins fara probleme crap de la 3-4 kg la 13-14 kg si somn de 38 de kg deci pentru mine a fost foarte bun si abonamentul si balta.
Pe linga Alexandria sunt citeva balti cu potential .