Vladut Mateianu scrie:Eu personal il consider pe Vlad Parfene un exemplu de urmat ptr toti patronii de balti ! Sa nu uitam ca este a 2-a balta(dupa Sarulesti) care a trecut la stilul catch & release.Sa nu uitam grija deosebita care o are Vlad fata de crapii lui si fata de modul in care ii manevreaza pescarii. Sa nu uitam ca totii banii castigati din aceasta afacere i-a reinvestit in amenajari pe balta. Sa nu uitam ca este un adevarat prieten ptr. multi din "abonatii" de pe balta.
De aceea, eu il respect.
Dar, la fel de bine inteleg ca nu are cum sa fie respectat de Jujak, caruia i-a interzis accesul pe Tancabesti din anumite motive......
Si , de aceea ,las discutia sa continue...
@Vladut Vad ca mai nou te-ai facut si CONSILIER DE IMAGINE al lui Vlad Parfene. In fine , despre asta o sa discutam un pik mai tarziu
Inainte de toate sa lamurim un lucru
Sint User pe acest Site de aproape 2 anii, timp in care te-am respectat atat ca om cat si ca pescar
Nu mi-am permis sa fac aberatii la adresa ta nici macar in gluma
De 2 anii de zile esti singurul pe care-l aud ca spune ;Jujak are interzis pe Tincabesti din anumite motive ; Daca stiai acest lucru de ce nu l-ai spus mult mai devreme
Si cam care sint acele motive
Inafara de faptul ca SINGUR AM DECIS SA NU MAI PESCUIESC LA TINCABESTI DUPA O PERIOADA DE 6 ANII ABONAMENT CONSECUTIV
6 anii in care Vald si-a batut joc de banii mei
Si-a batut joc de familia mea scarpinindu-se la [prostia lui] in fata lor , si tipind in gura mare fara vre-o jena [ce mare o are el ]
Cam ce respect a-si putea avea fata de acest om
Atata vreme cat el nu stie sa respecte pe altii, sau macar pe cei din familia lor
In legatura cu ce a facut Vlad pt. baltile de la TINCABESTI , aici ai mare dreptate . JOS PALARIA
nU POT SA CONTEST spusele tale
Daca ar fii dupa mintea lui Vlad si-ar construi o casa de sticla pe fundul baltii si ar dormii acolo inconjurat de Crapii din apa
Una peste alta ;Degeaba face pt. balta ceea ce face;o populeza . curatenie de nota 10, nu permite dezordinea si indisciplina s.a.m.d. Daca el insusi nu-si respecta abonatii si pescarii fideli
P.S. Mai sint ele inca multe de spus, dar toate la timpul lor
Cu speranta ca m-ai inteles ; Te salut si inca te respect