Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
sepy mai disperat cat promovezi acest magazin din bragadiru chiar nu ai frana la manevre si la mocaciuni de pe acolo? alta nada nu este buna sau ce tot ne disperi pe toate topicurile cu nada ta?SEPY31 scrie:sau culibaits de la culita
nu-i problema ca-l promoveaza, abia mai auzim si noi de unu-altul. problema e ce facem cand vrem sa comandam? eu am luat de buna recomandarea lui, am cautat pe net, am gasit magazinul respectiv dar singurul produs la vanzare la categoriile nada-aditivi e un prapadit de lapte de porumb cu aroma de capsuna la 13 lei. dupa care am cautat mai bine si am constatat cu stupoare ca pe langa valorosul lapte de porumb cu aroma de capsuna pe respectivul site se mai comercializeaza si 2 lansete lineaeffe master carp de 3.60 (noi) si gata. sa inteleg ca nada recomandata de Sepy se da doar pe sub mana? e asa de valoroasa ca se fac liste de asteptare?stangadan scrie:sepy mai disperat cat promovezi acest magazin din bragadiru chiar nu ai frana la manevre si la mocaciuni de pe acolo? alta nada nu este buna sau ce tot ne disperi pe toate topicurile cu nada ta?SEPY31 scrie:sau culibaits de la culita
stai linistit ca nu primesc nimic si nici nu fac reclama nimanui mi-am spus parerea doar si nu este nada meastangadan scrie:sepy mai disperat cat promovezi acest magazin din bragadiru chiar nu ai frana la manevre si la mocaciuni de pe acolo? alta nada nu este buna sau ce tot ne disperi pe toate topicurile cu nada ta?SEPY31 scrie:sau culibaits de la culita