Si cam cat ai pa brand?Ahotnic scrie:si sincer nu este vina mea daca sunte ti mai slabi in mana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Si cam cat ai pa brand?Ahotnic scrie:si sincer nu este vina mea daca sunte ti mai slabi in mana
"gogule" parerea mea e ca tu nu te incadrezi la nici o categorie... era bine daca erai mitic, dar nu esti. esti un bucurestean hibrid, probabil venit de undeva, nu stiu, dar locul tau era pe masa la badea;)zfcristian scrie:Am inteles tu esti d'ala de ne consideri pe noi Mitici , bine a zis Badea ca daca noi suntem Mitici iar voi sunteti BOCI, frate mai bine sa fiu Mitic decat sa fiu BOCAhotnic scrie:multumesc de oferta dar pot merge pe banii mei la concursuri.
ps: prefer banatul, nu de alta dar zona bucurestiului e un tabu pt mine si nu cred ca am sa i inteleg vreodata pe oamenii de acolo... ma rog, unii din ei
Gogule, pana una alta mai invata sa scrii ca de aruncarile tale suntem lamuriti dar probabil ca este greu sa mai si inveti cand esti prea ocupat sa mai vinzi una alta ca sa iti asiguri traiul zilnic .Ahotnic scrie: "gogule" parerea mea e ca tu nu te incadrezi la nici o categorie... era bine daca erai mitic, dar nu esti. esti un bucurestean hibrid, probabil venit de undeva, nu stiu, dar locul tau era pe masa la badea;)
daca te uiti mai sus si vezi cum ai ajuns sa dezvolti acest topic o sa-ti dai seama ca am dreptate... dar evident nu o sa recunosti si o sa mai dai o duma doua... nu de alta dar asta e natura ta, eintiparit in ADNu tau.
ps: stiu unde traiesti si stiu cu ce iti ocupi timpul asta esti
Sa fii sanatos !Ahotnic scrie:iti multumesc ca mi-ai dat dreptate:) iar pt pacea ta sufleteasca nu am nici cea mai mica legatura cu boc.. iar in bucuresti am fost doar in vizita. sunt din timisoara si sunt convins ca duc un trai mai bun ca tine;)
sa ai viata!
Si ce bete din 3 bucati i-ar fi recomandat pentru distanta ?Robert22 scrie:acum cateva zile intra unu in magazin si ii intreaba pe baieti
- asi vrea niste bete pentru distanta...
baiatu din magazin : din 2 sau 3 elemente? cat sunteti dispus sa investiti? cate lansete?
ala : pai ceva lansete bune sa lansez la 200m 200 si ceva.........
sincer instantaneu am ''explodat'' in ras si am iesit din magazin
mai ales ca se vedea pe el ca nu a avut vreodata lansete de crap in mana...
se mai intampla.........