Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
la inceput il rupeam si eu dar cu timpul si cu tehnica m-am adaptat foarte bine cu el cu 0.25 acum nu mai am nici o problema totul tine de tehnicaeus scrie:Salutare, am incercat si eu FIR TEXTIL MAXXX CAMOUFLAGE 0.25 si am reusit sa-l rup inca de la prima lansare cu plumb de 130 gr. as vrea sa incerc si MaxxEvolution 0.25mm dar am o intrebare , textura este la fel ca si MAXXX CAMOUFLAGE ? Acesta este orecum "striat" nu stiu daca este cel mai potrivit termen dar prin comparatie cu altele (whiplash de exemplu) este oarecum abraziv, se si aude un sunet cidat cand trece prin inele...
Am pescuit pe MTX14 cu Camouflage de 0,25 si nu il rupeam niciodata. Cand am trecut pe Class ( lanseta mai tare, forta mai mare la aruncare, ... ) am inceput sa il rup. Am trecut pe 0,30 si asta nu se mai rupe.eus scrie:Salutare, am incercat si eu FIR TEXTIL MAXXX CAMOUFLAGE 0.25 si am reusit sa-l rup inca de la prima lansare cu plumb de 130 gr. as vrea sa incerc si MaxxEvolution 0.25mm dar am o intrebare , textura este la fel ca si MAXXX CAMOUFLAGE ? Acesta este orecum "striat" nu stiu daca este cel mai potrivit termen dar prin comparatie cu altele (whiplash de exemplu) este oarecum abraziv, se si aude un sunet cidat cand trece prin inele...
Firul textil pentru inaintas nu se alege in functie de monofilament si nu are legatura cu grosimea sau calitatile acestuia.eus scrie:Multumesc pentru raspunsuri !
@Dan Mitranescu, consideri ca 0.25 ar fi ok ca inaintas pentru FIR TRABUCCO T-FORCE XPS LONGCAST 0.22 , sau rcomanzi alta dimensiune ?
Multumesc .