Ai dreptate dar cei din zona nu se omoara cu el, cam miroase a namol...si alte aleastress scrie:de ce nu dai la raci? asa mai scapi si de ei si-i faci si cu mujdei... are balta raci

poate de aia sunt asa de multi
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai dreptate dar cei din zona nu se omoara cu el, cam miroase a namol...si alte aleastress scrie:de ce nu dai la raci? asa mai scapi si de ei si-i faci si cu mujdei... are balta raci
Intradevar parca se fereau un pic de bilele S&O dar ce te faci cu crapii cand nu le place nici lor.La porumb am scos niste exemplare de rac demne de cartea recordurilor,nu am mai avut asa un dril de cand am scos o galeata goala de vopsea lavabila....cipica scrie:pune ulei de piper mai mult in bile
la fix,Shumu scrie:Poti sa incerci sa ridici montura cu cativa cm de pe substrat printr-un pop-up, boaba flotanta, etc
Renunta la aromele de carne la pop-up-uri sau la "injectii" cu arome de carne in plastice. Mergi pe ceva de fructe, altfel o sa faci racii sa manance si plasticemihi78 scrie:la fix,Shumu scrie:Poti sa incerci sa ridici montura cu cativa cm de pe substrat printr-un pop-up, boaba flotanta, etc
exact ce ma interesa...
nu merge, am bagat popori smechere de la dynamite atat fluo cat si normale (pineaple,squid,spicy tuna)si le-a tocat repejor, iar cele ce au scapat aratau, in genul unui cotor de mar rontait pan' la seminte.
e cred ca e bagat special prin unele locatii domnu rac sa pazeasca pestele mare, care, evident fuge de balaceala si nu prea apuca loc la masa.
tutusi, singurele chestii scoase intacte pe firul de par au fost boabele de porumb artificial si deja ma gaandesc sa le injectez putin (sper sa nu radeti prea tare )inainte de lansare cu diverse arome.![]()
a incercat cineva chestia asta?
Poti pune o poza si cu bila pe firul de par? Nu inteleg exact , daca invelesti toata bila in tub, atunci poti pune si o piatra in loc de bila, ca nu mai conteaza aroma, mix-ul nimic!sebas scrie:Merge si chiar f bine varianta cu shrink-tube, chiar merge f bine si ala industrial.
Bila totusi trebuie sa fie uscata, tare.
Tiger nuts este o solutie dar nu tine mult,aici in Spania, tzara tiger nuts-urilor in Europa,
le mananca racii cum mancam noi semintze..
Asa arata o bila dupa aproape 6 ore, cu shrink-tube
Bila nu e imbracata complet in protectia aia !claudiue scrie:
Poti pune o poza si cu bila pe firul de par? Nu inteleg exact , daca invelesti toata bila in tub, atunci poti pune si o piatra in loc de bila, ca nu mai conteaza aroma, mix-ul nimic!