Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
buna ziua.ce marime imi recomandati la carligul nash twister ptr pescuit la crap pe dunare? am vazut ca e foarte laudat modelulpopescugeorge scrie:Cred ca toate carligele sunt bune daca le folosesti in montura corecta. Cel mai important la un carlig e sa fie ascutit sa se prinda repede de buza pestelui. Eu prefer Nash Twister, Solar Long Shank, Gardner Mugga si Prologic C2.
PS: Ce parere aveti de noul Solar 101? Am vazut ca cei de la Big Fish il anunta pe prima pagina crapmania.
multumesc frumossilviu_ms scrie:carligele de la nash sunt un pic mai mari decat restul cred ca u nr 6 corespunde cu nr 4 de la fox sau korda, modelul twister il folosesc si eu de un sezon si sunt fosrte multumit, pt dunare as alege nr 6
poti arunca un ochi si la solar sau gamakatsu la fel de rezistente si bune
spor
Salut,popescugeorge scrie:buna ziua.ce marime imi recomandati la carligul nash twister ptr pescuit la crap pe dunare? am vazut ca e foarte laudat modelul
Unde ai prins crapul ala de 7 kg ?suspectu scrie:parerea mea e ca nu este neaparata marimea carligului, personal folosesc carlige Carp Expert curve shank, asemanatoare cu mugga, genul cu tija luna si indoita , numarul 8 si am prins luna asta crap de 7 kg , intepat mai mult decat perfect fara sansa de scapare , acum fiecare cu parerea lui, sper ca nu am suparat pe nimeni