Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Pentru orice pescuit in zona de frontiera iti trebuie viza de PG(a judetului, zona respectiva) pentru a fi in regula. E valabila regula pe toata Dunarea (cu mici exceptii, Bratul Borcea, Bratul Macin) pe Prut, pe orice apa care e granita de stat.dancalinescu scrie:Iti multumesc frumos pentru informatii.
Nu stiam ca pescuitul la Dunare la GL intra in pravalia politiei de frontiera. Zonele unde se pescuieste de regula nu sunt tocmai zone de frontiera (ca la Giurgiu de exemplu). De exemplu, foarte multi pescari isi fac veacul in zona portului vis a vis de Autoritatea portuara sau chiar pe faleza.(pe malul opus de aceste locatii este Tulcea, deci nu e tocmai frontiera) Prietenul care m-a invitat mi-a zis ca se duce sa isi ia vizele la permise (unul pt GL si unul pt Tulcea zicea ca are). Nu mi-a zis ca ar avea si PG si de aceea eram in ceata.
In orice caz, probabil am inteles eu gresit. Mersi inca o data de info.
1. Nu sunt din Galati, sunt din Bucuresti. Poza este facuta in Tulcea pe bratul Tulcea al Dunarii.dancalinescu scrie:Radu, tu esti din Galati?radduu scrie:In partea de Vest a santierului naval, si in partea de Est a orasului, unde sunt niste epave.
Banuiesc ca acolo se pescuieste cu permis, nu? Daca nu ai permis, ramane intre noi.
Intreb pentru ca vreau si eu sa imi fac permis dar nu stiu ce am de facut si incerc sa aflu. (ce taxe sunt, unde se merge, ce hartii se depun etc)
Eu locuiesc in Bucuresti dar am crescut in Galati si mama mea inca locuieste acolo. Ma bate gandul sa merg la pescuit la Dunare cand merg in vizita pe la ea, dar vreau sa fac asta 100% legal fara sa stau cu grija ca iau amenzi etc.
Sionut scrie:Salut,g3o scrie:..acum vreo 2 sapt am vazut pe net emisiunea in care ai prezentat plumbul ideal pe care il cautam eu de mult timp
poate atasa cineva o poza cu acest model de plumb ?
Multumesc.
ilie70 scrie:Sionut scrie:Salut,g3o scrie:..acum vreo 2 sapt am vazut pe net emisiunea in care ai prezentat plumbul ideal pe care il cautam eu de mult timp
poate atasa cineva o poza cu acest model de plumb ?
Multumesc.