Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cat de puternica trebuie sa fie lanseta, exceptand faptul ca inca pe acest carpodrom nu "intra" frecvent monstri (Corbu) ?!pharaoh scrie:Lanseta puternica, care sa-ti permita sa fortezi un pic pestele si sa nu-l lasi sa-si faca mendrele, baitrunner decuplat si frana stransa ca sa nu-si ia mult fir si sa plece in agatatura, bineinteles fire mai groase si montura cu plumb pierdut.
El a facut referire la Corbul mic ,ce ai vazut tu pe masa era de la CN si CM pe balta Mare.valiauto68 scrie:Am vazut ca multi de acolo pescuiau de pe masa sau ceva mai inalt cu lanseta tinuta cat mai sus.
Sa tragi de peste sa iasa la suprafata cat mai devreme...probabil nu?
Gabi, te inseli. Este vorba de balta mica care pe vremea cand se organizau concursuri pe ea avea si monstruleti, destul de frecvent. Am pescuit de multe ori acolo, si am facut-o de cele mai multe ori cu lansete foarte moi, de 3 lbs si stiu ce inseamna cand o luau spre agatatura. O lanseta mai rigida te ajuta sa-l intorci mai repede. Asta am observat eu. M-am descurcat si cu astea moi, ca altele nu erau, dar nu se compara.gabi1 scrie:Cat de puternica trebuie sa fie lanseta, exceptand faptul ca inca pe acest carpodrom nu "intra" frecvent monstri (Corbu) ?!pharaoh scrie:Lanseta puternica, care sa-ti permita sa fortezi un pic pestele si sa nu-l lasi sa-si faca mendrele, baitrunner decuplat si frana stransa ca sa nu-si ia mult fir si sa plece in agatatura, bineinteles fire mai groase si montura cu plumb pierdut.
Si pe Corbu mic, pe standurile la care face referire Cristi, tot asa se pescuia. Claudiu Lukacs si Stefan Fasie au castigat "de pe masa" o Cupa Rig acolo.arsinel scrie:El a facut referire la Corbul mic ,ce ai vazut tu pe masa era de la CN si CM pe balta Mare.valiauto68 scrie:Am vazut ca multi de acolo pescuiau de pe masa sau ceva mai inalt cu lanseta tinuta cat mai sus.
Sa tragi de peste sa iasa la suprafata cat mai devreme...probabil nu?