Vladut Mateianu scrie:Poti sa le pui si pe ambele si nu se mai supara nimeni ! Chiar este indicat !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Viadut ne poti spune totusi care aroma si ce atractant ar merge mai bine primavara
ce parere ai se pot amesteca mai multe arome ar fi vre un dezavantaj????????
eu folosesc porumbul preparat in combinatzie cu nada de statzionar care contzine diverse chestii. mai pun shi robin red, palinca , nishte arome etc. lucru care ma preocupa este cu fermentarea porumbului. am observat in mai multe situatzii , cand am fost nevoit sa aman partida de pescuit ca tragea de rupea la porumbul fermentat. problema e ca nu shtiu cand sa-l prepar ca atunci cand ma duc pe balta sa fie optim.
cam cat poate sa tzina porumbul dupa ce l-ai fiert shi indulcit?
Jack the Ripper scrie:... sau in loc de seminte de anason mergi la un magazin naturist si cu 8 lei cumperi un flacon de ulei esential de anason ce miroase de te trasneste !
Jack the Ripper scrie:... sau in loc de seminte de anason mergi la un magazin naturist si cu 8 lei cumperi un flacon de ulei esential de anason ce miroase de te trasneste !
de la plafar, de exemplu
Cred ca in 2 ani de la postare o fi gasit saracu un plafar
Nu m-am putut abtine si imi cer scuze daca am fost obraznic
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG
Ca sa nu deschid alt topic, pun aici o intrebare tinand cont ca s-au postat retete pentru prepararea porumbului uscat.
Am auzit de la cineva ca o aromatizare a porumbului pt. carlig e eficienta si-n felul urmator: porumb din conserva cu bob mai mare, de exemplu bonduelle,ce se lasa sa se deshidrateze ~12 ore si caruia i se adauga aroma/csl/lapte de porumb etc. Astfel am inteles ca porumbul se "rehidrateaza" si absoarbe mai multa aroma decat daca am pune-o imediat dupa ce l-am scos din conserva.
Poate fi acest mod mai eficient din punct de vedere al abosbirii aromei? Pentru ca ma gandesc ca lichidul cu care-l vom "dipui" trebuie sa fie cat de cat mai diluat pentru a se putea "rehidrata" boabele...
Din acelasi motiv, in general...care este raportul(nu este specificat pe sticluta) de aroma pentru diluare spre a fi utilizata ca dip, pentru boabe sau boillies? Caz particular...aroma de Ripe Strawberry de la Performance Baits?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!