Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mihai88 scrie:Salutare!
Am achizitionat astazi batul din titlu, in urma unor recomandari. Specific, este editia 2018.
In descrierea lui pe internet scrie ca este de 3.5 lb(pe lanseta nu scrie nimic).
Folosesc de 2 ani ca spod tot un hakuyo de 3,90 5LB de care sunt mai mult decat multumit, am nadit cu toate tipurile de spomburi posibile incarcate la maxim fara nicio problema.
Aici am o problema. Sincer ca nivel de rigiditate MTX-8 ul este foarte aproape de spodul pe care il folosesc, cel putin asa il simt la mana, pare mult peste 3,5 LB cat scrie in descrierea lui. Urmeaza sa il folosesc sambata intr-o partida de 24h si sincer nu stiu cu ce gramaj sa il incarc pentru a nu avea surprize neplacute.
Multumesc
Pai si cum faci testul de curbura? Si daca totusi il faci, cum iti dai seama de actiunea lansetei ?georgeRO scrie:Fa-i testul de curbura si verifica. Asa vezi si actiunea lansetei.
pescarusull scrie:Pai si cum faci testul de curbura? Si daca totusi il faci, cum iti dai seama de actiunea lansetei ?georgeRO scrie:Fa-i testul de curbura si verifica. Asa vezi si actiunea lansetei.
Poate e aia de 3.60 din 2 bucati, e de 3.5Buricu scrie:MTX 8 de 3.5 lb este din 3 bucati ! In rest.... daca o incarca direct cu gretati mari....... nu stiu ce sa zic!?